Sinustako uusi Donut? Haemme toimistoassistenttia!

5.1.2017

Haemme nyt huipputyyppiä toimistoassistentiksi, olisitko sinä BDE-tiimin puuttuva lenkki? Hae mukaan!

Toimistoassistentti

Haussa siis toimistoassistentti, äitiyslomansijaisuuteen. Tehtäviin kuuluu matkajärjestelyt, puhelinkeskuksen hoitaminen, juoksevia asioita aina kaupassa käynnistä kokousten järjestelyyn sekä muita avustavia tehtäviä.

Haettavalta henkilöltä toivotaan reipasta ja oma-aloitteista otetta, kokemusta vastaavista tehtävistä sekä mielellään perustasoista kaupallista koulutusta, mutta ennen kaikkea hyvää asennetta sekä halua kehittyä ja oppia uutta. Aiempi työ matkajärjestelyiden, etenkin matkustusdokumenttien, parissa on eduksi.

BDE:ltä löydät nuorekkaan työympäristön, josta löytyy monipuolista ja kovaa osaamista. Parasta meillä on mahtavat työkaverit sekä matala hierarkia, joka kannustaa kaikkia haastamaan itseään entisestään! Ilmapiiri halutaan pitää rentona ja työntekijöistä pidetään huolta. Huumori kukkii, eikä työpaikan eduissakaan ole valittamista.

Olethan sinäkin siis ulospäin suuntautunut, toimeen tarttuva, joustava ja yhteistyökykyinen. Koska asiakkaamme löytyvät pääosin Suomen ulkopuolelta, on hyvä kielitaito tärkeää. Englannin kielen hyvä osaaminen välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Jos koet, että tämä olisi sinun paikkasi, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, kuitenkin viimeistään 23.1.2017, osoitteeseen liisa.lindstrom@blackdonuts.com

Lisätietoja:
HR & Communications Manager Liisa Lindström, tiistaina 10.1. klo 10-11 ja keskiviikkona 18.1. klo 13-14

Save

Save

Save

Save